L’enigma de Craco

Qui coneix l’obra d’en Josep Maria Ibarra ja sap que la seva ploma està plena d’enigmes, creativitat, història, imaginació i el do d’atrapar als lectors, especialment als joves.

I ara estem d’enhorabona, perquè l’Editorial Aledis acaba de publicar la seva última novel·la L’enigma de Craco, i ens podrem retrobar amb la colla del segon soterrani.

On viatjarem aquesta vegada? A Craco, una vila en ruïnes a Itàlia que guarda un secret que ningú espera. Què uneix Roger de Flor amb aquesta vila? Què li passarà a l’Amanda quan entri en una de les cases? Aquí comença una aventura fascinant on aprendrem i descobrirem moltes coses. Ens aproparem al món dels templers i haurem de desxifrar codis antics.

Una història que posarà als protagonistes en situacions de perill i on hauran de saber utilitzar la imaginació i la intel·ligència per sobreviure. Amistat, un professor i uns alumnes que fan equip però no sempre estan d’acord. Arriscar, triar en segons el futur i ser responsables de qui ens acompanya. Què pot passar si trenquem les regles establertes i modifiquem el passat?

Emocions al límit per poder saber què va passar amb el tresor templer i els cavallers que el custodiaven. Traïció i fidelitat. Confiança i desig de poder. I tot en una ciutat que va haver de ser desallotjada precipitadament l’any 1963, un altre misteri que haurem de resoldre.

“Quan ja pensava que ho havia vist tot, sempre apareixia un nou repte inesperat, que posava en escac qualsevol pla prèviament traçat.”

@brisafacultura

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s