L’Àngel negre

Què pot passar quan una dona és subestimada? I si a més a més té capacitats, qualitats, contactes i poder econòmic?

Passa que ens trobem amb la Valentina Palau Pi i Blanquerna, una rica hereva que entra al Cos de Mossos d’Esquadra. Ella és la protagonista de L’Àngel Negre, de Maria Sardans (Llibres del Delicte, 2020).

Un assassinat amb un punt de glamour en un context rural. La curiositat pels detalls. Un inspector amb molt caràcter i un punt de vanitat. Una dona que no sap estar quieta, esgotada de sentir-se ignorada, que inicia la seva pròpia investigació, i sense saber-ho, el camí per alliberar-se de tot el que li ofega el seu potencial.

L’autora ha construït un thriller en majúscules. Una bona colla de personatges i uns quants viatges ens faran dubtar a cada moment de quin serà el pas següent d’aquesta mossa d’esquadra a les ordres de l’Inspector Martí Alemany. Dos personatges que juguen constantment al lideratge, que malden per avançar en el cas i sempre posant el seu segell personal que dona a la novel·la un valor afegit.

Vic, Suïssa, París, Basilea. Assassinats, robatoris, màfies, un passat que amaga molts secrets i tot envoltat de luxes, banquers i molta intel·ligència que ens farà ballar les nostres càbales sobre el final d’aquesta història.

Poseu a punt les maletes amb ganes d’intriga, vestits de nit i jerseis gruixuts. Ho necessitareu tot si viatgeu amb la Valentina Palau.

@brisafacultura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s